середа, 3 вересня 2008 р.

Отож, цього теплого середового вечора відважні мандрівниці вирішили відпочити від справ насущних та піти до місцевого клубу. Оголошувалося, що сьогодні в клубі будуть танці.
Прийшовши до клубу під назвою "Витверезник", героїні виявили, що попереднє оголошення було чистою найобкою, адже окрім них туди прийшли потрусити задом лише три особи жіночої статі та невизначеної поведінки.
Не поступаючись жорстоким обставинам, які загнали їх у найтемніше місце буття ( а саме у дупу), вони вирішили відправитися у інший заклад, який користувався більшою популярністю. Отримавши по дорозі купу компліментів на адресу свого патріотичного прикиду, дівчата досягли клубу "Язиката Феська". Тут людей виявилося значно більше, проте більшість з них були недорослями та мололєтками, а інші просто прийшли познімати недорослів та малолєток. Після того як до однієї з героїнь намагався позаливати недоросль з пропозицією потрусити задом разом, дівчата зрозуміли що честь важливіше за бажання потрусити задом та покинули заклад.
Одним соловом, якщо бачиш що не везе - не наривайся.

понеділок, 1 вересня 2008 р.

Сьогодні шановний пан Дафрончук відмічав свій 88й день народження. Свято пройшло відповідно віку іменинника - пили витриманий скотч, слухали Госпел, розмовляли про Афганістан та нестачу нафти на світовому ринку. Було весело. Гості розійшлися далеко за північ з гострим смаком скотчу (або солодкого айсінгу) у роті та нав'язливою думкою про те, що 88й день народження пана Дафрончука мало чим відрізнявся від його 22го дня народження...
Особливою активністю серед гостей пана Дафрончука відрізнявся балагур та бабій пан Хальдман, який невідступно слідкував за подіями футбольного матчу "Динамо"-"Зеніт" та намагався завязати нові знайомства, зваблюючи дівчат солодким закордонним частуванням. На жаль, частування виявилося надто солодким, і дівчата не купилися. Це надзвичайно засмутило пана Хальдмана і він вирішив викликати кількох повій з відомого у Зеленому Хуторі борделю "Книга Облич".
Хазяїн свята запросив гостей відвідати наступного дня концерт на його честь, який даватиме у Центральній Поліклініці надзвичайно популярний гурт "Блакитні Гітари".